Esta vegada la Massa Crítica visita el Barri dels Quatre Camins

De nou primer divendres de mes i com sempre fem al Col·lectiu Dynamo, l’iniciem amb una Massa Crítica. Esta vegada, i seguint la nostra idea de crear una ciutat conjunta, humana i participativa, visitarem el Barri dels Quatre Camins. Allí ens esperen a la seua Associació de Veïns per parlar de quines necessitats, problemes, millores, suggeriments o idees tenen per millorar el seu entorn més pròxim: el barri. La Massa Crítica, moviment mundial que es dona el primer divendres de cada mes a tot el planeta, continua realitzant-se a Carcaixent: socialitzem, és saludable, econòmica, divertida i oberta!

A Dynamo apostem per un nou model de ciutat

Creguem que cal dur a terme processos oberts de participació ciutadana. És per això que apostem decididament per comptar amb la gent per fer una ciutat més amable, sostenible i per a les persones. La Massa Crítica eixirà el proper divendres dia 6 de març (recorda, com sempre, el primer divendres de cada mes) des de la Plaça Major de Carcaixent. L’hora? A les 19h30. Vine amb el teu jupetí groc i si tens menys de 16 anys, amb el casc corresponent. Farem una volta per la ciutat i anirem fins al Barri dels Quatre Camins, on ens deixarem veure per demostrar que altre model de mobilitat és possible.

També portarem música i pararem per la ciutat per explicar què és Dynamo, què volem i quins avantatges té la ciutat que volem! En ella tenen cabuda tots els vehicles, però cal prioritzar. I nosaltres ho fem en favor de les persones. Per tant, no pots fallar! La ciutat amable, sostenible, verda i per a la gent, no es farà sola. Per això comptem amb tu per tirar endavant este projecte. Amb tu, amb els barris i amb tota la gent que hi vulga col·laborar, ja que quanta més gent, millor!

Així que…ens veiem a la #MassaCrítica! 🙂

Pin It on Pinterest